UPDATE #2 – xhenetesheji
STUDENT OF 2017

UPDATE #2

img_2900

Hey you! Hvordan har folk det? I får et lille update på det seneste der er sket i mit liv.

Jeg er blevet student, studenterugen var freaking fed, men ovre nu – sad life. Jeg kan ikke tro det og jeg kan virkelig sige det 10000 gange, men hvordan i alverden gik tiden så freaking hurtigt!?!? Og når jeg tænker over det bliver jeg skuda snart 20 – altså i oktober, men det SNART.

Men i hvertfald – det var en uge fyldt med fest og farver. Glade mennesker overalt og søde mennesker der høfligt sagde tillykke til en, når man gik forbi. Great people. Der er i hvert fald blevet brugt en masse penge, jeg mener med alle de studentergilder, hvad kan man ellers regne med?😂

Til studenterkørslen skete der noget meget slemt til morgen. Jeg besvimede 2 gange om morgenen. Virkelig creepy og ved ikke hvorfor. Men har heldigvis været til lægen og fået taget en blodprøve og EGK, så nu venter jeg spændt på svar, men tror ikke det er noget alvorligt. Håber jeg i hvert fald ikke.

De seneste par dage har jeg været totalt meget obsessed med en ting – at spille klaver. Omg er blevet sådan lidt afhængig. Jeg er ved at lære at spille “I see fire” med Ed Sexy Sheeran” Så måske når jeg er færdig, jeg skulle poste en video. Kunne jeg godt finde på :)))

Jeg rejser her den 7. så det snart. Jeg kan stadig huske sommeren 2016, på vej hjem – hvor jeg bare tænkte “Omg jeg glæder mig allerede til næste sommer, men århhh der er så meget der skal overstås – 3.G, eksaminerne, SRP, aflevering og bare livet, haha – men nu er det freaking overstået. I am done. Med gym altså – meget sørgeligt faktisk ..

See yaaaaaa 😎

 

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

STUDENT OF 2017