BACK ON TRACK – xhenetesheji
HIGH KNEE BOOTS

BACK ON TRACK

Hey you! Nu er der gået alt for lang tid, siden jeg sidst har postet et blogindlæg og det er altså bare for dårligt! Jeg har simply ikke haft nogen motivation, ikke bare angående blogging, men ingenting!

I’m back on track now, okaaay?

Lige nogle opdateringer på det seneste der er sket og sker i mit liv. Kan i huske sidste gang jeg skrev at jeg havde bestilt den nye Huawei p10? Det havde jeg. Jeg fik den så, men fortrød mit køb totalt meget, så jeg sendte den tilbage! Gæt hvad jeg købte i stedet? That’s right! En iPhone 7 plus. Jeg er glad for den, men jeg er lidt mærkelig, fordi jeg tænker for meget.. Går strømmen for hurtigt? Ej er den for stor? Nogle gange ville jeg ønske mine tanker bare kunne stoppe haha. Men seriøst, dens strøm går altså alt for hurtigt, i hvertfald min.

Jeg er snart færdig med skolen. Vi mangler 4 freaking skoledage tilbage! Og så har vi sidste skoledag den 15. maj! I can’t believe it. Tiden går alt for hurtig og det er altså ret skræmmende.. Hvis du spørger mig så er jeg et vane menneske. Når jeg vænner mig til noget, har jeg svært ved at give slip på det. Det er det samme med gymnasiet. Jeg synes det er sørgeligt at jeg skal vænne mig til ikke at gå på gym længere.. Sådan er livet.

Jeg håber i alle har det godt!

 

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HIGH KNEE BOOTS