STUDENT OF 2017 – xhenetesheji
TO BECOME A DANISH CITIZEN

STUDENT OF 2017

Sooooo, jeg blev endelig student, huh? Altså ja i fredags, ikke i dag – men jeg deler det bare lige med jer i dag, heheeee.

Jeg er overlykkelig! En lille byrde er nu fjernet fra mine skulder. Altså ikke fordi skolen føles som en byrde, men når jeg har eksaminer ventende på mig, føler jeg mig lænket fast til freaking darkness. Okay shit, det her lyder mørkt, men altså i ved hvad jeg mener.

Der venter mig en dejlig uge, som jeg ser meget frem til! En masse studentergilder og en masse skønne mennesker skal fejres. Ohhh studenterkørslen skal ikke glemmes. I am looking forward to that shit. Jeg kan stadig huske hvilken følelse der susede igennem min krop, hver gang jeg så de der stor vogne fyldt med en bunch of young peeps. Og nu, nu er det sku min tur. Tiden går satme stærkt.

Jeg vil gerne sige tillykke til alle de som er blevet studenter og som bliver i løbet af den her uge. Jeg ønsker jeg alle en bright future.

Og tusinde gange tak for alle de dejlige lykkeønskninger, roser og gaver jeg har fået. Jeg sætter pris på hvert enkelt, literally ❤️

img_2164 img_2168 img_2188 img_2190 img_2239 img_2205 img_2207 img_2209 img_2211 img_2236

your-dearest-xhenete-sheji

2 kommentarer

 • The Normcore Rebel

  Stort tillykke! Jeg blev student sidste år, og jeg bliver helt misundelig når jeg nu ser alle der får hue på! :p

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Xhenete

   Årh tusinde gange tak! Jeg forstår dig 100p godt! Jeg er sikker på det samme sker for mig næste år .. 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TO BECOME A DANISH CITIZEN