UPDATE – xhenetesheji
READY?

UPDATE

ae266f61-f2de-493c-a374-2a8e56749e72Hey you! Nyder i jeres læseferie/ferie eller bare normale skoledage? Nu er der trods alt ikke så lang tid til ferie! Altsåååå, jeg bliver student den 16. juni and then i am a freee bird. I can’t belive it. Tiden går satme hurtigt ..

Jeg har været op i 4 eksaminer indtilvidere, så 4 down 2 more to go! Idrætseksamen is coming next og spørg mig om jeg magter? Nej, fordi sådan en eksamen varer 3 dage. Stress..

Videre til en lille snak om karneval. Havde folk en god karneval? Vejret var jo freaking fantastisk. Det er ligefør Gud vidste at der var karneval lørdag og dermed gav Danmark en god dag med godt vejr, fordi i de efterkommende dage, har vejret ikke været sådan heeeelt i top (altså i forhold til vejret lørdags) Nå, men jeg valgte ikke at deltage til karneval alligevel. I stedet for lå jeg og slikkede sol, uden solcreme – hvilket var ret dumt. ALDRIG GLEM SOLCREME. Jeg er blevet så solbrændt at jeg blev nødt til at tage til lægevagten, fordi mine øjne var fuldstændig hævede og så har jeg fået indtørrede gule vabler, eller hvad end det er, i ansigtet. Don’t do it fellas. Remember solcreme – I am just sayiiiing.

Uh, lørdag begyndte ramadan måneden faktisk også. Til jer der ikke ved hvad ramadan er – Ramadan er hvor der skal fastet i en hel måned (hvis man kan) hvor du ikke må spise og drikke fra solopgang til solnedgang. Det skal lige siges at det er en smule hårdt i dette land, fordi solen ligesom går ned ret så sent. Men god damn, 1 ting man i i hvert fald lærer af ramadan er helt klart at sætte pris på det man har. Forstil jer folk der sulter.. Der er intet værre. Mine tanker går til alle stakkels mennesker der hver dag må KÆMPE for at indtage bare en smule mad eller de som ikke har nogle muligheder overhovedet. Det er sørgeligt.. Derfor, være taknemlig for det i har.

Nå, ville bare lige give jer en lille update omkring hvad der sker i mit liv. Ikke så meget kan i se. Jeg må hoppe videre nu og læse lidt idrætsteori.. Seee yaaa

 

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Neeext indlæg

READY?