2.05.2018 // Hvad er livet? – xhenetesheji
19.03.2018 // Sommer i Danmark

2.05.2018 // Hvad er livet?

 

Processed with VSCO with f3 preset

Hey fam 

Jeg har ikke postet de her sidste par dage, men har været i Sverige, så valgte at tage lidt afstand fra sociale medier (undtagen snapchat :p) 

Jeg håber i allesammen har haft det godt og for mit eget vedkommende har jeg haft det fantastisk. Dafina og jeg valgte at tage over og besøge min søster i Sverige i en uge og det er altid fantastisk at se ens søster igen. 

Nu er jeg hjemme igen og tilbage i den virkelige verden.


Jeg føler mig ret stresset og ikke tilfreds. Mit sabbatår er snart slut og jeg føler ikke jeg har opnået det jeg ville opnå eller har udført de mål jeg havde sat for at skulle udføre og det gør mig selvfølgelig meget ked af det. Jeg har indset et par ting og lært noget nyt om mig selv og bare generelt den her verden bedre at kende. Inden sommerferien havde jeg sat planer for hvad jeg ville lave i mit sabbatår. Da mit sabbatår begyndte, startede jeg stille og roligt med at udføre disse ting, men der skete noget, som gjorde at jeg ikke var glad og når man ikke er glad, har man ikke lyst til at stå op af sengen eller foretage sig noget og realiteten er at jeg har haft mange af disse dage, fordi jeg ikke har været glad pga noget, som jeg ikke har tænkt mig at uddybe. Jeg er vel ung og jeg har måske stadig tid, fordi det har jeg. Men jeg føler at tiden går og nogle gange ved jeg ikke hvad jeg vil og andre gange ved jeg godt hvad jeg vil. Nogle gange er jeg frisk på alt og andre gange vil jeg ingenting og nogle gange er livet perfekt og andre gange er livet lort. Nogle gange ved jeg ikke engang hvorfor jeg er ked af det..,  men sådan er det vel for alle. Jeg hader forandring og det er en af de ting der har taget mest hårdt på mig, som mange gange har trukket mig helt nede. Men jeg prøver bare at tænke positivt, fordi vi er virkeligheden de eneste der kan gøre os selv glade. Vi er skyld i når vi har en dårlig dag, fordi vi vågner op med tankerne om det negative i livet, vi starter med at kritisere og finde de dårlige ting. Hvis man vælger at starte ens dag med at tænke positivt, smile til sig selv og alle andre omkring en – udstrål en masse positiv energi, fordi det hjælper vel på dig selv og andre mennesker omkring dig. Tænk hvor mange andre mennesker har det værre end dig selv og så se tilbage på dig selv igen. Kan du se forskellen? 

Det var overhovedet ikke meningen jeg skulle skrive alt dette i dagens blogindlæg, men jeg begyndte bare at skrive som kom alle disse tanker ud. Forvirrende, komplicerende og relaterende. 


God onsdag <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæææg fam

19.03.2018 // Sommer i Danmark