TO BECOME A DANISH CITIZEN – xhenetesheji
LIP PRINTED DRESS // OUTFIT INSPO

TO BECOME A DANISH CITIZEN

img_1749

Hey you! Okay så der er 2 dage til jeg bliver freaking student! i cannot belive it. Jeg afslutter min sidste eksamen med religion, so wish me freaking luck ..

Jeg har haft 5 eksaminer intilvidere – 3 skriftlige og AT + idræt. Idræt was klart a pain in the ass. Man tænker sikkert ”Omg jeg ville ønske jeg skulle op i idræt, fordi det er jo bare IDRÆT” Ehm nej. Der bliver sat 3 dage af til eksamen, så det er en 3-dages eksamen. Man skal både i gennem det praktiske (rytmik og floorball for mit vedkommende) og så den teoretiske del. MEN that is done now. Da min veninde og jeg havde udført vores dans, ville en af vores lære optage os, så hun kunne bruge det som inspiration til hendes undervisning. Det gjorde mig da i hvert fald overlykkelig :DDD

I mellem min idrætseksamen, skulle jeg til indfødsretsprøven. For jer der ikke hvad ved det er for en test – Det er en test man skal tage for at kunne blive dansk statsborger. Hvis du spørger mig hvordan det gik er svaret ”Af lort til” For hvert år der går bliver sværhedsgraden større og større og jeg er simpelthen træt af, at jeg skal tage en test for at blive statsborger i et land jeg har boet hele mit liv (minus 2 år). Jeg er opvokset her, gået i en dansk børnehave, dansk folkeskole og dansk gymnasium) What more do you want from me?? Jeg synes helt klart det er unfair, men jeg kan ikke gøre noget ved det. Og in the meantime havde jeg også en idrætseksamen jeg skulle forberede mig til, so boy I was stressed.  Især fordi Danmark (dem der har indført den her test eller regel) forventer at jeg skal læse 140 sider og udefra de 140 sider skal jeg svare på 35 spørgsmål + 5 aktuelle spørgsmål. Jeg har et freaking liv. At skulle læse 140 sider og huske ALT er bare spild af min tid, sorry (altså det der er mega ligegyldigt)

Så længe man integrerer sig i i det danske samfund, går i skole, arbejder, kan snakke dansk og kender til den danske lov og de danske regler, ligesom alle andre normale danske borgere, why all them difficulties?

Nå, jeg håber alle derude har det godt og ønsk mig held og lykke! xoxo

 

your-dearest-xhenete-sheji

2 kommentarer

 • Lene Tranum

  Jeg tror på, at du kommer til at klare det i fin stil, søde Xhenete. KH Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Xhenete

   Hvor er du sød Lene! Det håber jeg i hvert fald 🙂 Knus og kh Xhenete!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LIP PRINTED DRESS // OUTFIT INSPO