The white dress – xhenetesheji
Un Rey // OOTD

The white dress

img_3956

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Hey you! Studentereksamen er ved at være et godt stykke tæt på os nu. I am not ready man, not yet.. Hvad er jeg allermest bange for? Eksaminerne. Puha, det er nok det værste i mit liv (midlertidigt ;p). Jeg er sku ikke lige den skarpeste kniv i skuffen, når det kommer til mundtlige præsentationer, fordi jeg bliver SÅ nervøs. Håber dog at eksamentangskurset vil hjælpe på det. Nå, nok om det.

Vi er alle samme enige om, at man for det meste beklæder sig med hvidt tøj, ik? Min søster –> Edina Sheji,  har syet en kjole, der er specielt made for me (kjolen jeg har på, på billederne), til min studentereksamen. Prøv en gang at se de fine blomster detaljer på kjolen. Loving it. // Studentereksamen is kind of a big thing og at have præcis den her kjole på, feels personal <3

Når man kommer til valget om at finde den perfekte hvide kjole, kan det være ret svært at beslutte sig omkring hvad for en kjole det skal være, hvor kan jeg finde den, hvor meget koster den osv. Hvis i har nogen specielle ønsker omkring en kjole i godt kunne tænke jer at have på til studentereksamen eller bare generelt, kan i kontakte mig på min facebook profil –> HER., og så kan vi altid finde ud af noget 🙂

God aften out there <3

 

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Un Rey // OOTD