READY? – xhenetesheji
SIDSTE SKOLEDAG

READY?

img_0538

Hey you! Har du haft en god torsdag indtilvidere? Shiiit det er skuda torsdag i dag, det betyder en ting – WEEKENDEN kommer os i møde. Ej jeg beklager at jeg overdriver sådan her, men jeg er under en ”presset” periode, da vi er under eksamens perioden. I dag havde vi dansk skriftlig og i morgen har vi engelsk skriftlig! So 1 done, 5 more to go..

Om præcis 1 uge og 2 dage er der KARNEVAL. U guys ready for this years karneval? Temaet er ”Verden af fuld af” – Ret bredt, don’t you think so? Men det er jo perfekt. Verden af fuld af alt, ahah

Hvis du er i tvivl om hvad du skal være til karneval, har jeg den just den perfekt shopping site for you, nemlig temashop! Du kan finde alverdens mulige karnevalkostumer og ved du hvad der er endnu bedre? De har endda tilbud på en masse derinde nu, so hurry uuup you guys <3

I år skal jeg afsted med nogle veninder, hvor mig og en af mine bedste veninder har valgt at klæde os ud som SWAT. Yaaas, det er noget vi har villet i lang tid, så things couldn’t get more perfect.

Er du klar til en fed karneval?

 

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SIDSTE SKOLEDAG