Bikini // Zaful – xhenetesheji
MEN IN TIE

Bikini // Zaful

Okay så jeg sidder og forberede mig til samfundsfag terminsprøve, som desværre er i morgen. Jeg swiper selvfølgelig over til Facebook og på den ene side af min Facebook startside falder jeg over en annonce med billeder af et par lækre bikinier! Jeg ved godt at det overhovedet ikke er summer endnu, men GOD DAMN jeg kan sku næsten ikke holde mig selv, – Det er ligefør jeg har lyst til at købe alle bikinier og bare tage ud og slikke sol, selvom der ikke rigtig er vejr til at gå ud og sole sig (Jeg joker bare :P) De har en masse lækre tilbud, så tag et kig og forbered til sommer allerede nu !!


Okay so I sit and prepare myself for a test, which unfortunately is tomorrow. Of cource I swipe to Facebook and on the side of my Facebook homepage, I fall over an ad with pictures of a couple of delicious bikinis! I know that it isn’t summer yet, but GOD DAMN I can barely keep myself – It’s right before i’m gonna buy all the bikinis and just go out and soaking up the sun, although the weather isn’t quit good yet (I’m just jokinh, u know :P) They have alot of good offers, so take a look and prepare youself for summer 2017!!

Just type on the picture, you like. 

udklipj7 udklip-png6 1 432

–> ZAFUL.COM <–

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæææg fam

MEN IN TIE