11/11-2017 – xhenetesheji
JOB I KØBENHAVN // 10/11-2017

11/11-2017

Hey you

Jeg kom til at tænke på, hvor anderledes jeg synes København er i forhold til Aalborg. Der er for det første flere mennesker og på den måde er chancen også for at der sker flere ting større – om det så er positivt eller negativt. Tænker jeg?

Jeg sad på Mcdonalds i går aftes sammen med David, efter en lang dag hvor jeg både var til jobsamtale og hvor David og jeg “shootede” en lille prank på hovedebanegården, som kommer på youtube snart. (Selvom det ikke er det sjoveste, men ja) God damn, det er lidt svært at blive ved med at have motivation til at lave sådan nogle form for ting, når nogle folk reagerer så voldsomt. I meaaan life is short, take it with a smile. Andre regerede rigtig positivt og tog det hele med et smil eller så fik man et lille grin ud af dem.

Når tilbage til sagen – vi sad og spiste pommes. Så er der er mand der sidder over på den anden side og er ved at oplade sin telefon. To medarbejder tager ovre til ham for at smide ham ud, fordi han simpelthen ikke havde købt noget at spise. Det blev så voldsomt at de tilkaldte en vagt for at smide ham ud, og vagtens opførsel var virkelig ikke behagelig. I mean come on, du kender ikke mandens histore – lad ham trække vejret. Vagten hev ham ud med ingen form for respekt. Jeg kunne ikke klare at høre på det længere så jeg spurgte den ene medarbejder om jeg ikke bare kunne købe noget mad til ham, så han i det mindste kunne have lov til at blive, men nej desværre. Han skulle bare ud. Og de fik ham ud.

Jeg synes det er vildt nok at manden ikke fik lov til at oplade sin telefon. Man kunne tydligt se at han havde brug for det. Og hvis han havde haft mulighed for at købe lidt mad, havde han jo nok gjort det, men det gjorde han jo ikke. Hvad kan det betyde?

Jeg ved virkelig ikke om det bare er mig der snakker bullsh eller at sådanne ting sker ofte, men synes godt nok ikke at det var okay eller at det er okay. Er det ikke meningen at vi som samfund skal støtte hinanden. Hjælpe hinanden? Hmmmm 💭

Nå.., men i dag har været en dejlig hygge dag sammen med Mama og min søster. Vi var på en lille Cafe og jeg må sige at Sverige er en smule billigere end DK, lækkert nok

974322f9-79eb-4b34-be95-aedb7fd3c86c

d1ec0003-6731-4e82-b25a-72356a5d50d8

I må have en dejlig lørdag aften

your-dearest-xhenete-sheji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOB I KØBENHAVN // 10/11-2017